Categories
Social Media

Verzenden en Retourneren

Verzenden - Retourneren         

ACN is aangesloten bij mkbOK en bij Geschilonline. Dit biedt u als klant de zekerheid dat u uw aankopen bij een goedgekeurde webwinkel inkoopt.
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek aan en gebruik van de website van Allergie Center Nederland en alle websites die aan deze site gelinkt zijn. Ook zijn deze voorwaarden en de Algemene Voorwaarden van toepassing op alle informatie, producten en/of diensten die via deze sites worden aangeboden.

Informatie
Allergie Center Nederland is de website winkel van Allergie Centrum Nederland ACN. De informatie op deze Site is zorgvuldig tot stand gebracht en wordt regelmatig gewijzigd. Wij kunnen er echter niet voor instaan dat de Informatie op de Site op ieder moment volledig en juist is.

Bestellen
Bestellen is eenvoudig. Plaats de producten die u hebben wilt in uw winkelwagentje, vul uw adresgegevens in en bevestig uw bestelling met een druk op de knop. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw spullen snel thuis bezorgd krijgt. U ontvangt automatisch van iedere bestelling via onze internetshop een bevestiging per e-mail. Wanneer het niet lukt uw bestelling online te plaatsen dan kunt u deze ook via email aan ons doorgeven: info@allergie-center.nl.

Levertijd
U heeft uw bestelling meestal binnen een week in huis. Als de levertijd langer is geven we u dat door via e-mail.

Bezorging
Uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd. Wij verzenden door heel Nederland. Verzendingen buiten Nederland zijn ook mogelijk. Verzendkosten naar België en Duitsland € 13.00. Verzendingen buiten Nederland zijn niet mogelijk via rembours, alleen via overschrijving!

Verzend- en administratiekosten
ACN berekent geen verzendkosten door in de prijzen, maar er wordt per bestelling binnen Nederland  € 6,50 verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

Betaalwijze
U kunt kiezen op welke manier u wenst te betalen:

iDEAL
De gemakkelijke en veilige manier van betalen via het internet. U kiest welke bank (Rabobank, Postbank of ABNAMRO uw betaling wordt direct verwerkt en verstuurd vooraf via bank/giro, na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verstuurd.

Betaling onder rembours
Uw bestelling wordt tegen contante betaling aan u geleverd. De rembours kosten bedragen € 10,00 euro en worden over het te betalen bedrag gerekend. Matrassen worden met speciale transport vervoert en kunnen niet onder rembours worden geleverd.

Betaling per overschrijving
U kunt uw bestelling ook per overschrijving betalen. U bestelling wordt  in behandeling genomen zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Betalingen op gironummer 5061287 ten name van Allergie Centrum Nederland, te Stadskanaal. Bestellingen uit het buitenland worden alleen na vooruitbetaling geleverd. Zie voor IBAN en BIC nummer:

Betaling met factuur
U kunt uw bestelling ook per email of telefonisch op werkdagen aan ons doorgeven, waarna wij u een factuur zenden. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verstuurd.

Retourzending Formulier

retouraanvraag


Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) dagen na aflevering van ACN te retourneren. Retourzenden aan: Allergie Centrum Nederland, Postbus 45, 9693 ZG Bad Nieuweschans
Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. Speciaal op opdracht vervaardigde afwijkende artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Het reeds betaalde bedrag zal uiterlijk binnen 30 dagen, onder aftrek van de eerdere verzendkosten, op uw rekening teruggestort worden. (Zie algemene voorwaarden art.7)

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van het geen toegang kunnen krijgen tot de site of het geen gebruik kunnen maken van de site, tenzij zulke schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Allergie Centrum Nederland. Ook sluiten wij elke aansprakelijkheid uit voor schade veroorzaakt door computervirussen of het gebruik van e-mail, daarbij inbegrepen schade door storing of vertraging in de verzending van e-mail, het tegenhouden of manipuleren van e-mail door derden of door computerprogramma’s die gebruikt worden voor het elektronisch verspreiden van virussen.
Bij het gebruik van de Site verbindt u zich er uitdrukkelijk toe om de optimale werking en de beveiliging van de Site niet te verstoren, bijvoorbeeld door virussen of andere schadelijke bestanden of gegevens te gebruiken of door zich toegang te verschaffen tot bestanden of gegevens waartoe u geen toegang heeft.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle rechten op deze site en de Informatie, waaronder alle redactionele materiaal, informatieve teksten, foto’s, illustraties, tekeningen en ander grafisch materiaal, namen, auteursrechten, logo’s, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten zijn eigendom van ons of van degenen van wie wij een licentie hebben verkregen. Het is toegestaan om de Informatie en de site te lezen en kopieën voor eigen, niet-commercieel gebruik te maken bijvoorbeeld door deze af te drukken en te bewaren. Ieder ander gebruik van de Informatie op de site, bijvoorbeeld het opslaan of reproduceren van (een deel van) de site op een website van derden of het leggen van links naar de site, is zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming niet toegestaan.

Allergie Center Nederland is het internet afdeling van Allergie Centrum Nederland.
Allergie Centrum Nederland © 2009-2019 Alle rechten voorbehouden.
Powered by Vseven ICT © 2009-2019