Categories
Social Media

Over ACN

ACN HistorieBegin 2000 werd Okkelien zeer ziek en bleek een dodelijke bacterie te hebben.


Van juni 2000 tot juli 2001 heeft ze in 7 ziekenhuizen gelegen en 3 zeer zware operaties ondergaan, waardoor ze arbeidsgehandicapt is geraakt.
Door dit alles werd haar interesse in micro-organismen zoals bacteriën en huisstofmijt gewekt en begon zij deze te bestuderen. Omdat ze als arbeidsgehandicapte niet van een uitkering wilde leven, besloot Okkelien van haar opgedane kennis gebruik te maken en begon op 1 juni 2006 Allergie Centrum Nederland.

Allergie Centrum Nederland is nu uitgegroeid tot een medisch speciaalzaak met over 850 artikelen die speciaal voor uw allergie en gezondheidsproblemen geselecteerde zijn en aan strenge normen moeten voldoen, zodat u als klant altijd erop kunt vertrouwen betrouwbare aankopen te doen. 
Tot heden is Okkelien de directrice van ACN en haar visie is mensen te helpen bij het vinden van oplossingen voor hun gezondheidsproblemen.
Ze woont net over de grens in Duitsland.

Allergie Centrum Nederland (ACN)

Allergie Centrum Nederland is de grootste allround medische allergiewinkel gespecialiseerd in Astma, COPD, Huisstofmijt allergie, eczeem, schimmel, contact allergie en overgevoeligheden. Wij bieden u een zeer ruime keuze uit ons assortiment medische- en allergie artikelen, die speciaal voor uw gezondheidsproblemen worden geselecteerd en aan strenge normen moeten voldoen, zodat u als klant altijd erop kunt vertrouwen betrouwbare aankopen te doen. Hierdoor worden patienten steeds vaker door hun huisarts rechtstreeks doorverwezen naar ACN

Bedrijfsvisie
ACN heeft als bedrijfsvisie u te helpen bij het vinden van oplossingen voor uw gezondheidsproblemen:
Door u als klant te voorzien van gratis informatie en advies, die regelmatig update wordt gehouden en bijgewerkt zodra nieuwe gegevens uit onderzoeken bekend worden.
Door de verkoop van speciaal voor uw gezondheidsproblemen geselecteerde artikelen, welke aan strenge normen moeten voldoen, zodat u als klant altijd erop kunt vertrouwen betrouwbare aankopen te doen.
Door het fabriceren van 100% betrouwbare allergeendichte artikelen, zoals Medaltex allergeendichte hoezen, hoofdkussens, sierkussens en Medaltoys 100% allergeendichte Knuffels.

Bedrijfsgegevens

Allergie Centrum Nederland
Postbus 45
9693 ZG Bad Nieuweschans
Tel 00494953-9213711 (Duitse telefoonnummer)

Emailadressen: 
info@allergie-center.nl
info@allergie-centrum-nederland.nl

Internetwinkel:  
http://www.allergie-center.nl
http://www.medaltexshop.nl
http://www.allergeendichte-hoezen.nl
                     
ING bank NL70INGB0005061287
BIC: INGBNL2A
Allergie Centrum Nederland, Nieuwe Pekela

BTW nr: NL041335776B02
AGB-code: 76-087011
KvK nr: 02093728

Allergie Centrum Nederland © 2009-2019 Alle rechten voorbehouden.
Powered by Vseven ICT © 2009-2019