Categories

Verpleegdekbedden

Verpleegdekbedden
Het hoesloze verpleeg dekbed voor thuis

Voor iedereen die moeite heeft met het aanbrengen van het dekbedovertrek

Bent u thuis dat gehannes met de dekbedhoezen ook zo zat? Telkens is het weer een strijd om de hoes fatsoenlijk om het dekbed te krijgen, en zeker voor diegenen die onnodige lichamelijke inspanning zoveel mogelijk moeten vermijden, kan het hoesloze dekbed een uitkomst zijn. Het hoesloze dekbed van Medaltex is afkomstig uit de gezondheidszorg waar het gebruik van dekbedhoezen al lang verleden tijd is. 

De Medaltex hoesloze verpleegdekbedden worden van exact hetzelfde materiaal vervaardigd als de dekbedden voor de gezondheidszorg waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsproduct. Dat betekent een combinatie van een vlamvertragende polyester vulling en een tijk die aan de bovenkant bestaat uit vlamvertragend TreviraCS en aan de onderkant uit polyester/katoen.
Omdat het dekbed steeds in zijn geheel gereinigd wordt betekend dit dat het dekbed optimaal hygiënisch is. Bovendien zorgt het ontbreken van de losse hoes ervoor dat er geen grote stofwolken meer ontstaan bij het opmaken. Ideaal dus voor allergische of astmatische personen. En omdat het opmaken slechts een kwestie is van het dekbed over het bed heen leggen tevens ideaal voor iedereen die moeite heeft met een dekbedhoes.

Maar ook voor op de camping of de boot kan het dekbed een uitkomst zijn. U kunt uw eigen dekbed thuis laten, en na gebruik is het dekbed eenvoudig in de wasmachine te reinigen en weer klaar voor de volgende keer. Gemak en comfort ineen; net wat u nodig heeft op vakantie.
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Eendelig Verpleegdekbed
Telkens is het weer een strijd om de hoes fatsoenlijk om het dekbed te krijgen, en zeker voor diegen..
€ 99,95
Excl. BTW: € 82,60
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Tweedelig Verpleegdekbedden
Het tweedelig dekbed bestaat uit een boven en onderdekbed. Het boven dekbed wordt met klitteband aan..
€ 170,00
Excl. BTW: € 140,50
Basis Verpleegdekbed
Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarbij er behoefte is aan een 2e onderdekbed. Daarom bestaat..
€ 85,00
Excl. BTW: € 70,25
Kussenslopen bij verpleegdekbed
Kussenslopen maat 60x70 cm bijpassend aan de designs van de verpleegdekbedden.  ..
€ 25,00
Excl. BTW: € 20,66
Allergie Centrum Nederland © 2009-2019 Alle rechten voorbehouden.
Powered by Vseven ICT © 2009-2019