Categories
Social Media

ACN-Partners

Netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) streeft naar een samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt. Mensen met een lichamelijke handicap, een verstandelijke beperking of chronisch ziekte horen er volledig bij! Ze krijgen overal de kans om naar vermogen mee te doen.

 
Vereniging van Allergie Patiënten heeft o.a. als doel: Te fungeren als platform voor onderling contact tussen allergiepatiënten en geïnteresseerden;
De belangenbehartiging van allergiepatiënten in het algemeen en voor de leden in het bijzonder Het leveren van een bijdrage aan de bevordering van ontwikkelingen op het medisch gebied van allergologie en immunologie en aanverwante gebieden.NP/CF (Nederlandse Patiënten/Consumenten Federatie)
Patiëntenfederatie NPCF is een koepel van 32 organisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben.


VSOP (Vereniging Samenwerkende Ouder- en Patiëntenorganisaties) is een samenwerkingsverband van ongeveer 70 patiëntenorganisaties. De meeste daarvan richten zich op zeldzame en genetische aandoeningen. De VSOP behartigt hun gezamenlijke belangen op het terrein van de kwaliteit van zorg, diagnostiek en preventie, medisch wetenschappelijk onderzoek, erfelijkheid en zwangerschap. 


PGOsupport is een onafhankelijke netwerkorganisatie voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Wij adviseren deze organisaties en ondersteunen initiatieven die hun positie versterken. 


Huidpatiënten Nederland is HET samenwerkingsverband van patiëntenverenigingen voor specifieke huidziekten. Huidpatiënten Nederland verenigt mensen met een huid- of haarziekte. Heeft u een huidaandoening waarvoor nog geen patiëntenvereniging is opgericht, word dan lid van de overkoepelende vereniging Huidpatiënten Nederland. Naast belangenbehartiging voor de verschillende, al bestaande, patiëntenverenigingen, vertegenwoordigen wij ook de belangen van individuele patiënten. 


VMCE (Vereniging voor Mensen met Contsitutioneel Eczeem)  VMCE staat voor een beter leven met eczeem De VMCE behartigt de belangen van mensen met constitutioneel eczeem, faciliteert lotgenotencontact en geeft voorlichting en informatie over constitutioneel eczeem.


CPLD is de patiëntenvereniging voor mensen met de huidaandoening Chronische Polymorfe Lichtdermatose (CPLD) Zonallergie. Een chronische jeukende huidaandoening die ontstaat nadat de huid is blootgesteld aan de zon. De echte oorzaak is vaak moeilijk te achterhalen, omdat de voorgeschiedenis van de patiënt niet altijd bekend is. Chronisch houdt in dat de huidaandoening zeer lang kan duren.


Maag Lever Darm Stichting financiert wetenschappelijk onderzoek naar maag-, darm,- en leverziekten. Hier vindt u een overzicht van projecten die op dit moment gefinancierd worden.


De Stichting VoedselAllergie is een patiëntenorganisatie voor mensen met een voedselallergie en een niet-allergische voedselovergevoeligheid. De stichting is opgericht in 1985. Kennis en ervaringen rond voedselallergie delen en stimuleren is onze missie. Een zo goed mogelijk leven met voedselallergie is ons doel. 


De vereniging Leefmilieu is een onafhankelijke milieuorganisatie die zich inzet voor een groen en gezond leefmilieu. Onze kenmerken zijn: grote milieudeskundigheid en samenwerking met bewonersgroepen in heel Nederland. Op de website informeren we je over onze activiteiten. Wil je op de hoogte blijven, abonneer je kosteloos op onze nieuwsbrief  of  word lid. Tevens kun je Milieu- of gezondheidsklacht melden.


Matrasreiniging op locatie: Oorzaakbestrijding is logischerwijs de meest belangrijke oplossing bij huisstofmijtallergie en het willen slapen op een schoon matras. 
Gelukkig is er nu een revolutionaire droog methode die de matrassen kan reinigen.
Allergie Centrum Nederland © 2009-2019 Alle rechten voorbehouden.
Powered by Vseven ICT © 2009-2019